+48735436781  peterblank@dwabratanki.eu

Blank Péter, lengyel-magyar fordító, oktató

Dwa Bratanki Translations EN Dwa Bratanki Translations PL

Dwa Bratanki Translations

Lengyel-magyar fordítás

 

Üdvözöllek az oldalamon! Péter vagyok – fordító, tanár és történész, a Dwa Bratanki alapítója és tulajdonosa. Professzionális fordítások, nyelvi kurzusok és történelemoktatás – amennyiben ezen szolgáltatások közül van szükséged valamelyikre, a legjobb helyen jársz! A fő profilom a lengyel-magyar nyelvpár, de bármi másban szívesen segítek Neked! További információért olvass tovább, bízom benne, hogy minden a (nem kizárólag a lengyel-magyar) fordítást érintő kérdésedre választ kapsz vagy most, vagy a jövőben!

translation

Fordítások és egyéb nyelvi szolgáltatások

Fordítás, egynyelvű és kétnyelvű lektorálás – szaknyelvi szövegektől a hétköznapi cikkekig. Elsősorban a lengyel-magyar vonalon mozgunk, de az angol és az olasz nyelv is azok között van, amivel dolgozunk, de megbízható kollégáink további nyelvpárokban is várják a megrendeléseket.

translate about contact

Nyelv és történelemoktatás

Elsődleges profilom a magyar és a lengyel nyelv oktatása (lengyel-magyar, vagy magyar-lengyel vonalon), azonban ezek mellett történelmet is tanítok. Főként magánórákat tartok (személyen vagy online), de vendégelőadóként a Varsói Egyetem magyar tanszékén is oktattam.

 

Családfakutatás

Mint a történelem szerelmese, a saját családom történetét is elkezdtem kutatni. Jelenleg is írom az azt feldolgozó könyvemet. Amennyiben Te is szeretnél többet megtudni arról, honnan származol, de nem tudod hol kezdj bele, vedd fel velem a kapcsolatot.

Jelentkezz még ma!

Fordítandó szöveged van? Nyelvet szeretnél tanulni? Történelem érettségire készülsz? Vagy bármi más igényed van lengyel-magyar viszonylatban? Többet szeretnél megtudni a családodról? Árajánlatért és egyeztetésért lépj kapcsolatba velünk!

lengyel-magyar 

Ezekben tudunk Neked segíteni

translate about contact

Dokumentumok fordítása, tolmácsolás, egyedi megbízások

szaknyelvi és hagyományos szövegek

Szakszerű fordítások akár rövid határidőre is lengyel, angol, olasz és magyar nyelvek között. A lengyel-magyar (valamint az angol és olasz) szövegeket természetesen én fordítom. Többéves fordítói tapasztalattal a hátam mögött garantálom a minőséget. Más nyelvekre, nyelvpárokban történő fordítás esetén kollégáim állnak rendelkezésedre!

translate about contact

Nyelvi és történelmi kurzusok minden szinten, mindenkinek!

Csoportos vagy magánórák

Tanulni hasznos és szórakoztató! Függetlenül attól, hogy a történelemben merülnél el, vagy csak egy kávét szeretnél rendelni külföldön a helyiek nyelvén, az ebbe az irányba megtett első lépés egy izgalmas út kezdetét jelenti. Vállalok történelem és lengyel nyelv oktatást minden korosztálynak, a hobbiszinttől az érettségi felkészítésig. A lengyel-magyar nyelvében is két jó barát!

Translation

Családfakutatás

ISMERD MEG HONNAN SZÁRMAZOL

Minden családnak megvan a maga története, ami csak arra vár, hogy felderítsék. Ha gondolkoztál már azon, hogy honnan származol, de soha nem volt erőd nekiállni a kutatásnak, vedd fel velem a kapcsolatot! Szívesen segítek neked – lengyel-magyar nyelveken egyaránt!

lengyel-magyar

Miért válaszd a Dwa Bratankit?

Z

10 éves tapasztalat

Immáron 10 éve foglalkozom fordítással. Egyetemi éveim alatt ezzel tettem szert kiegészítő bevételre, később pedig ez vált a hivatásommá. Ebből láthatod, hogy nem ma kezdtem a lengyel-magyar fordítást. Mondhatjuk, hogy tudatosan készültem a lengyel-magyar pályára.

Z

Elégedett ügyfelek

Számos cég és magánszemély szerepel elégedett ügyfeleim között, függetlenül attól, hogy lengyel-magyar, vagy más vonalon mozgó projektről van-e szó. Remélem hamarosan téged is körükben üdvözölhetlek. 

Z

Referenciamunkák

Fordításaim több helyen is megjelentek már – filmfesztiváloktól az internetes portálokon át szakmai folyóiratokig. Több helyről is rendszeresen keresnek, amennyiben lengyel-magyar fordításra lenne igény. A listát igény esetén természetesen elkérheted, függetlenül, hogy lengyel-magyar, vagy más nyelvpárról van-e szó.

Z

Tapasztalt oktató

Több nyelvet is magabiztosan használok, így Téged is be tudlak vezetni azok rejtelmeibe. A nyelvoktatás során külön hangsúlyt fektetek a kulturális háttér megismerésére is, ezzel speciális színezetet adva az óráimnak. Lengyel-magyar érdekességekkel kapcsolatban is naprakész vagyok. Tudod, hogy miért mondják, hogy “lengyel-magyar, két jó barát“?

translate about contact

Péterrel a kezdetektől kezdve remekül tudtunk együtt dolgozni. hatékony munka, rugalmasság, pontosság, tökéletesség- ha csak jellemezni szeretném Őt, mint fordítót. Rövid idő alatt kaptam tőle magas minőségű munkát. Péter másik hatalmas előnye a hatalmas jártassága a történelemben. Épp ezért bátran tudom ajánlani a Dwa Bratankit is másoknak.

Karolina B. (Lengyelország)

translate about contact

Mind személyes, mind céges feladatokban dolgoztam már együtt a Dwa Bratankival. Tökéletesen elégedett vagyok azzal, amit kaptam. Sosem adják alább a tökéletességnél. Remekül alkalmazkodtak ahhoz is, ha menet közben változott a megrendelés, éppen ezért, ha legközelebb lengyel fordításra lesz szükségem, egy percig sem kell azon gondolkoznom, hogy kit fogok felkeresni!

M. Tibor (Magyarország)

lengyel-magyar

Nálunk ezeket találhatod

translate about contact

Fordítás, lektorálás, egyéb nyelvi szolgáltatások

Szaknyelvi és átlagos szövegek fordítása és lektorálása – elsősorban lengyel-magyar, angol-magyar, olasz-magyar nyelvpárokban. Szolgáltatásainkat igény szerint más nyelveken is igénybe veheted.

translate about contact

Nyelv- és történelemoktatás

Nyelvtanulás hobbiból vagy a jobb állás reményében? Érdekel a történelem vagy fel akarsz készülni az érettségire? Keress minket bátra, jó helyen jársz! Lengyel-magyar barátság nyelvben és történelemben is!

translate about contact

Családfakutatás

Érdekel a családod története de nincs időd, hogy felkutasd? Levéltári dokumentumok alapján az általad meghatározott paraméterek mentén megcsinálom Neked! Ezt is vállalom lengyel-magyar nyelvpárban egyaránt!

Keress minket még ma!

Amennyiben igénybe vennéd valamelyik szolgáltatásunkat, ne habozz! Ez a tökéletes pillanat arra, hogy felvedd velünk a kapcsolatot, legyen szó bármiről (lengyel-magyar fordítás, érettségi felkészítés, stb…)! Leveledben írd le, hogy miben segíthetünk, mi pedig kigondoljuk hogyan.

Ajánlatot kérek!