+48735436781  peterblank@dwabratanki.eu

Üzenj nekünk!

Amennyiben sikeresen meggyőztelek róla, hogy érdemes a Dwa Bratanki mellett döntened, kattints az alábbi gombra, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

translation

Professzionális fordítás

Gyors, precíz, minőségi nyelvi szolgáltatások mindenkinek.

Minőségi oktatás

Nyelvek vagy történelem – minőségi, személyre szabott tananyaggal. Érettségire is.

contact

Családfakutatás

Szeretnéd tudni honnét származol? Mi segítünk felkutatni!

FAQ

Gyakran ismételt kérdések

Miért Titeket válasszalak?

Mivel minőségi, precíz szolgáltatásokat biztosítunk – akár rövid határidőre is. Fő profilunk a magyar, angol, lengyel és olasz nyelvek közti fordítás, de más nyelvekre is vállalunk munkákat külső partnerek segítségével. Oktatási szolgáltatásaink is széles palettán mozognak – a hobbinyelvtanulástól egészen a történelem érettségi felkészítésig. Az órák mindig érdekesek és változatosak!  Tégy minket próbára, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egy oldalnyi szöveget szeretnék lefordítani. Fordulhatok hozzátok?

Természetesen! Nincs se túl rövid, se túl hosszú szöveg. Természetesen a teljesítési határidő a szöveg hosszának függvényében változik, de ettől függetlenül számunkra minden megbízás egyaránt fontos. Kattints lent a “Kapcsolatfelvétel”-gombra, és a többit megbeszéljük

Személyesen is tudok hozzátok vinni anyagot?

Természetesen. A lefordítandó szöveget személyesen és elektronikus formában is eljuttathatod hozzánk a megadott elérhetőségeink egyikére. A kapcsolatfelvétel során erről is tájékoztatunk.

Sokat dolgozom, kevés a szabadidőm, de szeretnék nyelvet tanulni. Megoldható?

Persze, hogy megoldható! Személyre szabjuk a tanmenetet, így arra is fel vagyunk készülve, ha valakinek kevesebb ideje van a tanulásra. Természetesen a sikerhez Te is kellesz! Mi átadjuk a tudást, amit Neked már csak meg kell tanulni. Vedd föl velünk a kapcsolatot a részletekért.

Miben más a ti oktatási módszeretek?

Oktatási filozófiánk alapját az jelenti, hogy a tanulás szórakozás is legyen egyben. Ennek érdekében az órákat mindig igyekszünk kulturális és egyéb érdekességekkel is megszínezni, hogy az ne csak egy száraz adathalmaz legyen. Így a tananyag elsajátítása is könnyebben megy. További információért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mi a garancia a minőségi munkára?

Számos ügyfelünk igazolta már vissza elégedettségét. Ezek közül párat a honlapon is megtalálhatsz. Kérés esetén referenciamunkát is tudunk küldeni, hogy a saját szemeddel is meggyőződhess róla. Erről a kapcsolatfelvétel során meg is győződhetsz!

Mi történik, ha mégsem lesz megfelelő a kapott fordítás?

Egy ilyen valószínűtlen és sajnálatos esetben természetesen ingyen vállaljuk a munka korrekcióját. A legfontosabb az ügyfél elégedettsége, így mindent megteszünk azért, hogy együttműködésünk mindenki számára előnyös legyen. A kapcsolatfelvétel során erről is előre tájékoztatunk!

Számlaképesek vagytok?

Természetesen. Szolgáltatásainkról minden esetben számlát adunk, legyen az fordítás, oktatás, vagy családfakutatás. A pontos adatokat a kapcsolatfelvétel során egyeztetjük.

tEmail

Üzenj Nekünk bármikor, vedd föl velünk a kapcsolatot elektronikusan! Ahogy feldolgozzuk, keresni fogunk!

Üzenetküldés vagy ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel

5 + 5 =

Info

Keress fel minket, vagy ugorj be hozzánk!

Telefonszám

EN / PL: +48735436781 

HU: +36202965109