+48735436781  peterblank@dwabratanki.eu

Rólam röviden

In English

Péter vagyok. Varsóban élek, vezetem fordítóirodámat és tanítok. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem lengyel nyelv és irodalom mesterképzésen. Párhuzamosan egy történelem BA képzést is elvégeztem. Nyolc nyelvet tanultam eddigi életem során (angol*, lengyel*, olasz*, német, francia, orosz, izlandi, baszk) melyek közül háromból nyelvvizsgával is rendelkezem. Fordítok, valamint történelmet és lengyel nyelvet oktatok magyaroknak, és magyar nyelvet lengyeleknek. Szabadidőmben szeretek horgászni, futballozni, vívni, társasjátékozni.

*nyelvvizsga: lengyel C2, angol C2, olasz B2

 

 

Minőségi szolgáltatás

Nyelv & Történelem – Szenvedély

Mivel mind a történelem, mind pedig a nyelvtanulás inkább szenvedély számomra mintsem munka, így biztos lehetsz benne, hogy a megrendelt szolgáltatást teljes elhivatottsággal fogom elvégezni.

 

about me

Fordítások és egyéb nyelvi szolgáltatások

Fordítás, egynyelvű és kétnyelvű lektorálás – szaknyelvi szövegektől a hétköznapi témájú cikkekig. Elsősorban angol, lengyel, olasz és magyar nyelveken dolgozunk, de megbízható kollégáink további nyelvpárokban is várják a megrendeléseket.

Nyelv és történelemoktatás

Elsődleges profilom a magyar és a lengyel nyelv oktatása, azonban ezek mellett történelmet is tanítok. Főként magánórákat tartok – személyesen vagy online -, de vendégként a Varsói Egyetem magyar tanszékén is oktattam már.

about me

Családfakutatás

Mint a történelem szerelmese, a saját családom történetét is elkezdtem kutatni. Jelenleg is írom az azt feldolgozó könyvemet. Amennyiben Te is szeretnél többet megtudni arról, honnan származol, de nem tudod hol kezdj bele, vedd fel velem a kapcsolatot.

Rólam

Az én sztorim

Mindig is érdekeltek a különböző nyelvek. Az, hogy éppen melyik a legjobban, természetesen időnként változott, de a nyelvek iránti rajongás stabil pontja volt az életemnek. Ugyanez mondható el a történelemmel kapcsolatban is. Nyelvész-tanár családból származom, így ez az út lényegében ki is volt kövezve előttem. Szüleim átadták a fordítás és a tanítás szeretetét, melyet most már magam is igyekszem továbbadni, és ügyfeleim javára fordítani.

VÁLASSZ MINKET

Miért érdemes minket választani?

Z

Tapasztalat

Többéves fordítói és tanári rutinnal a hátam mögött minden helyzetre megfelelő megoldást tudok kínálni. A más nyelvekre fordító kollégáktól is minőségi munkát várok el, mikor megbízásodat kiközvetítem nekik.

Z

Megbízhatóság

Ezidáig minden ügyfél elégedett volt a Dwa Bratanki szolgáltatásaival, ezt többen visszajelzésekkel is megerősítették. A hatridő számunkra is fontos, így biztos lehetsz benne, hogy a megrendelt szolgáltatást a megbeszélt időpontra teljesítjük is. 

Z

Rugalmasság

Rövid határidőkkel is fogadunk fordítási megbízásokat, így sürgős dokumentumaidat is biztosan át tudjuk ültetni az általad választott nyelvre. Oktatási szolgáltatásainkat is a számodra kényelmes módon igazítjuk.

Z

Minőség

A minőség magáért beszél. Mivel a jó minőségű szolgáltatások mindannyiunk számára fontosak, így ennek fenntartásához mi is tartjuk magunkat. Fordításainkban többszörös stilisztikai és nyelvtani ellenőrzést, oktatásban pedig gondosan megtervezett tanmenetet alkalmazunk.

VÉLEMÉNYEK

Mit mondanak mások rólam?

Több, mint egy éve tanulok lengyelül Péterrel és meleg szívvel ajánlom mindenkinek aki szeret logikusan tanulni és mellette még érdekességeket is megtudni a lengyel és a magyar – vagy akár más – nyelvekről. Rugalmas, tapasztalt oktató, aki minden órára felkészülten érkezik!

Szandra B. (Magyarország)

Lengyelül tanuló diák

Pétert mint alkalmazottamat ismertem meg – először fordításkoordinátorként dolgozott nálunk, majd mint fordító vállalkozó. Mindkét szerepében tökéletesen megállta a helyét. Mindig alaposan dolgozik, és jó kapcsolatot épít ki ügyfeleivel. Fordítóként professzionális, meglátja a részleteket, a stilisztikai finomságokat mind a magyar, angol, lengyel és olasz nyelveken. A Péterrel történő együttműködés tökéletes volt. Fordításai mindig a legmagasabb minőséget képviselték, ahogy az általa lektorált szövegek is.

Krzysztof R. (Lengyelország)

Volt főnök

Kérj ajánlatot tőlünk!

Amennyiben igénybe vennéd valamelyik szolgáltatásomat, ne habozz! Ez a tökéletes pillanat arra, hogy felvedd velem a kapcsolatot! Leveledben írd le, hogy miben segíthetek, én pedig kigondolom hogyan.

Ajánlatot kérek!